Incompany training

Persoonlijk leiderschap

Home » Alle trainingen » Persoonlijk leiderschap

Incompany training Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is een term die aangeeft dat je controle moet nemen (en houden) over je loopbaan en leven. Klinkt logisch, maar we zien veel werknemers die zich daar niet voldoende bewust van zijn. Hoe vaak vraag jij jezelf nog af of je blij bent met wat je doet? En of je werk en privé in balans zijn? Dat soort zaken komen allemaal terug op persoonlijk leiderschap. In deze incompany training leren we je er meer over.

Zakelijke training over persoonlijk leiderschap: Persoonlijk leiderschap zorgt voor bewustwording, een stip op de horizon en groei in de juiste richting

De vragen die we hierboven beschrijven zijn essentieel. Want wie regelmatig reflecteert op zijn situatie werkt aan bewustzijn. En vanuit bewustzijn kunnen stappen worden gezet in de juiste richting. En dat is wat je uiteindelijk wil: groeien in een richting die voor jou goed voelt. Als je dit doet zal je merken dat je gelukkiger wordt, zowel thuis als op de werkvloer. Dat resulteert automatisch in meer motivatie en betere prestaties.

Wil je alles leren over persoonlijk leiderschap? Dan is deze incompany training perfect. Onder het kopje ‘Inhoud’ vertellen we je wat je mag verwachten.

Inhoud van de training
De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • We leren je meer over persoonlijk leiderschap. Want wat houdt het precies in, waar is het belangrijk voor en waar komt het concept vandaan?
 • Het is belangrijk dat je beseft waar jij energie van krijgt. Want waarschijnlijk is dat de richting waarin je jouw toekomst wil sturen. We gaan het samen onderzoeken.
 • Zelfontplooiing en -ontwikkeling zijn essentieel voor persoonlijk leiderschap. Wij behandelen dit met je en stimuleren je om hier actief mee aan de slag te gaan.
 • Het initiatief pakken en regie nemen over je eigen leven. Waarom moet dat en hoe doe je dat?
 • We gaan samen werken aan concrete plannen voor de toekomst. Welke stappen wil je gaan zetten en hoe zorg je ervoor dat je dat ook echt doet?
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je weet wat persoonlijk leiderschap is en bent overtuigt dat het je kan helpen.
 • Je krijgt inzicht in je eigen passie en kwaliteiten zodat je daar het maximale uit kan halen.
 • Je weet dat je verantwoordelijkheid moet nemen over je eigen leven en loyaal aan jezelf moet zijn.
 • Je formuleert een plan van toepassing waarmee je stappen kan zetten in de richting die jij wil.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Jeltje

Jeltje heeft geruime ervaring als trainer binnen het bedrijfsleven. Sinds 2018 doet ze dat ook voor Incompany Trainer, waarbij ze incompany trainingen organiseert op het gebied van customer journey mapping, klantbeleving en persoonlijk leiderschap.

Tijdens trainingen met Jeltje zijn de deelnemers veel actief bezig. Want na het delen van de benodigde theorie gaat de groep voornamelijk zelf aan de slag. Door deelnemers te laten reflecteren, debatteren en oefenen komen zij snel tot inzichten, nieuwe kennis en nieuwe skills. Zo haalt Jeltje het maximale rendement uit iedere sessie die ze organiseert.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.