Incompany training

Snellezen

Home » Alle trainingen » Snellezen

Incompany training Snellezen

Hoe vaak lees jij op je werk? Waarschijnlijk vaker dan je denkt! Je leest e-mails en tekstberichten, worstelt je door evaluaties en rapporten, corrigeert beleidsstukken of verwerkt teksten voor de website. Oftewel: een groot deel van de dag breng je lezend door. Al met kost dat best veel tijd. Zou het niet mooi zijn wanneer je vliegensvlug kon lezen, terwijl je toch alle informatie opneemt?

Zakelijke training over Snellezen: Ontdek hoe snel lezen zorgt voor enorme tijdsbesparingen en een boost van je productiviteit en voldoening

Gelukkig kan iedereen leren om efficiënter en sneller teksten te verwerken. Met de techniek snellezen lees jij je teksten in een mum van tijd, waarbij je alle belangrijke informatie begrijpt. Zeker wanneer je veel moet lezen op een dag behaal je met snellezen een grote tijdwinst, want je krijgt meer voor elkaar in een kortere tijd. Hierdoor nemen niet alleen je prestaties toe, maar haal je ook meer voldoening en plezier uit je werk. Dat maakt snellezen tot een waardevolle vaardigheid waar je elke dag van profiteert!

Willen jij en je collega’s ook sneller leren lezen om teksten efficiënter te verwerken? Dan is deze training jullie op het lijf geschreven. Lees onder het kopje inhoud wat jullie allemaal gaan doen.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • We maken de huidige stand van zaken inzichtelijk: wordt er al aan snellezen gedaan op de werkvloer? Hoe gaat dat? En wat zou er beter kunnen?
 • We duiken in de theorie. Wanneer je de achtergrond van snellezen kent, kun je deze techniek beter in de praktijk brengen.
 • Je komt erachter in welke situaties snellezen tijdwinst oplevert en in welke niet, zodat jij deze vaardigheid op het juiste moment kunt toepassen.
 • Daarna ga je in de praktijk aan de slag. Je doet verschillende oefeningen en opdrachten om het snellezen in de vingers te krijgen.
 • Daarbij leer je ook wat je wel en niet moet doen om de informatie efficiënt en goed te verwerken.
 • Je verlaat de training met een plan van aanpak, zodat jij de inzichten en handvatten hebt om snellezen op de werkvloer in te zetten.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je kent de theoretische achtergrond van snellezen, zodat je een overzicht hebt van hoe en waarom de techniek werkt.
 • Je weet wanneer je snellezen moet inzetten en wanneer je dat beter niet moet doen.
 • Je hebt de kennis en praktijkervaring om snellezen zelfstandig op de werkvloer toe te passen.
 • Je hebt een concreet plan van aanpak waarmee je snellezen als instrument kunt inzetten om efficiënt grote hoeveelheden tekst te verwerken.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.