Aangenaam kennis te maken

Over ons

Home » Over ons

Wij zijn Incompany Trainer. Aangenaam kennis te maken.

Bedankt voor je interesse in onze organisatie! We delen graag wat meer over ons team, onze visie en onze dienstverlening.

Heb je daarna nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken uit naar je bericht.

Ons geweldige team

Incompany Trainer is een collectief van trainers. Zij zijn allemaal experts binnen hun vakgebied. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van iedere training en zorgen we voor een optimaal leerrendement. 🥇

Sylvie
Trainer

Carlijn
Trainer

Paul
Trainer

Gijs
Trainer

Ceciel
Trainer

Esther
Trainer

Booy
Trainer

Kevin
Trainer

Sandra
Trainer

Lennart
Trainer

Angelique
Trainer

Lidushka
Trainer

Annemiek
Trainer

Mark
Trainer

Frauke
Trainer

Karlijn
Trainer

Simone
Trainer

Dirkje
Sales
manager

Susanne
Account
manager

Martha
Account
manager

Peter
Eigenaar

Incompany Trainer: hoe, wat, waarom?

Leer ons beter kennen.. 👇

Waarom we doen wat we doen

Wij geloven er in dat de ontwikkeling van medewerkers niet moet worden gezien als een kostenpost, maar als een essentiële investering in de mens en in de organisatie.

Waarom? Omdat werknemers die worden gefaciliteerd in hun ontwikkeling beter presteren, gelukkiger zijn en meer motivatie hebben om het beste uit zichzelf te halen. Dat is goed voor de prestaties van de werknemer, maar natuurlijk ook voor de bedrijfsresultaten. We moedigen iedere organisatie in Nederland daarom van harte aan om te investeren in het belangrijkste kapitaal dat ze hebben: hun eigen mensen.

De kracht van incompany trainingen

Incompany trainingen zijn interactieve leersessies die gevolgd kunnen worden door groepen collega’s. Per training kunnen tot wel 15 werknemers deelnemen.

De trainingen vinden plaats op jullie eigen kantoor. Geen gedoe met externe locaties en reistijd, maar gewoon leren in jullie eigen vertrouwde omgeving. De trainingen zijn interactief, praktijkgericht en energiek. We maken daarbij gebruik van onze ‘actief leren’-methode, die deelnemers stimuleert om een optimaal leerrendement te bereiken. Zo ontstaan snel inzichten en skills om het geleerde direct in de praktijk te brengen. 

Actief leren: onze manier van trainen

Zoals gezegd passen we onze actief leren-methode toe in al onze trainingen. Dat betekent dat we erg praktisch en toegepast aan de slag gaan.

Daarnaast werken de deelnemers in verschillende vormen. Ze zijn zowel individueel, in subgroepen als plenair bezig. Door deze combinatie versnelt het leerproces en zijn deelnemers snel in staat om het geleerde zelfstandig toe te passen. Wil je meer weten? Lees hier alles over onze methode.

 

Voor en na de incompany training

Korte lijntjes, één aanspreekpunt, een heldere inventarisatie en goed advies. Wij vinden het prettig, en onze klanten gelukkig ook.

Dat betekent dat je samen met een vaste coördinator door het boekingsproces gaat. Samen bespreken we jullie situatie en kiezen we de best passende inhoud voor jullie training. Niet voor niets geven klanten ons een gemiddelde waardering van 8,8 op het thema klantcontact. 

Deelnemers

Klanten

Trainers

Trainingen

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 klantcijfer

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.