Incompany training

Moeilijke gesprekken empowerment

Home » Alle trainingen » Moeilijk gesprek empowerment

Incompany training Moeilijke gesprekken empowerment

Moeilijke gesprekken horen erbij op de werkvloer. Denk maar aan die vergadering waarin je nooit je mening kwijt kunt. Dat gesprek met een klant waarin je een vervelend onderwerp aan de orde moet brengen. Of dat overleg waarin je collega steevast gedecideerd vertelt wat er allemaal moet gebeuren. Het zijn gesprekken waar je enorm tegenop kunt zien. Maar niet als je weet hoe je jouw punt wél goed voor het voetlicht kunt brengen. Tijdens deze training krijg je daar praktische handvatten voor.

Zakelijke training over moeilijke gesprekken: Ga van zenuwachtig naar krachtig in werk of privé gesprekken die je als lastig ervaart

Je ontkomt niet aan lastige gesprekken. Daarom kun je je er maar beter goed op voorbereiden. Je wilt immers niet dat je standpunt ondersneeuwt door verlegenheid, nervositeit of een iets te aanwezige gesprekspartner.

In deze incompany training leer je hoe je mentale blokkades opheft en effectief communiceert. Daardoor kom je goed uit de verf in lastige gesprekken, kun je beter je punt maken en ben je altijd een gelijkwaardige gesprekspartner.

Wil jij ook goed voor de dag komen in lastige gesprekken en er alles uithalen? Dan is deze incompany training echt iets voor jou. Hieronder lees je wat je precies kunt verwachten.

Inhoud van de training
De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • Welke gesprekken vind je moeilijk? En hoe komt dat? Via reflectie kom je daarachter.
 • Een lastig gesprek wordt er niet makkelijker op als je in een zogeheten actie/reactie-modus komt. We leren hoe je dit herkent, voorkomt of doorbreekt.
 • Emoties horen bij een moeilijk gesprek. Als je emoties herkent, en er goed mee omgaat, heb je minder moeite met een lastig gesprek.
 • Weet je wat machtsgedrag is? Soms heb je een lastig gesprek waarin iemand continu het hoogste woord wil hebben. Wij leren hoe je dit aan de orde kunt brengen en er invloed op kunt uitoefenen.
 • Het is soms best lastig om een positieve stempel op een gesprek te drukken. Wij leren je hoe je dat kunt doen.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je gaat na welke gesprekken je moeilijk vindt, hoe dat komt en hoe je dat wil verbeteren.
 • Je weet welke factoren een lastig gesprek beïnvloeden en leert hoe je daarmee kunt omgaan.
 • Je leert alles over emoties en machtsposities, weet hoe je deze zaken herkent en weet ook hoe je ermee om kan gaan.
 • Je kunt lastige gesprekken op een positieve manier beïnvloeden.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Paola

Enthousiast en professioneel. Het zijn twee omschrijvingen die Paola kenmerken. En die karakteristieken zet ze in bij het krachtiger maken van mensen en organisaties. Haar nuchtere kijk en gevoel voor humor helpen helpen daarbij.

Specialisme
Om het leerproces te stimuleren past Paola graag principes uit het breinleren en breinleiderschap toe. Zo wordt het leren versneld én leuker. Het is daarbij voor Paola een sport om zo veel mogelijk diepgang te bereiken. Want er is niets mooier dan resultaat en verbetering halen bij de deelnemers.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.895,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€2.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.