Incompany training

Overtuigend presenteren

Home » Alle trainingen » Overtuigend presenteren

Incompany training Overtuigend presenteren

Voor veel mensen is en blijft het spannend: presenteren. Een deel van werkend Nederland heeft er zelfs slapeloze nachten van. Het is natuurlijk ook niet niks om voor een groep te staan. De moed kan je dan soms al snel in de schoenen zakken. Gelukkig hoeft dat helemaal niet: iedereen kan vol zelfvertrouwen en met een sterke lichaamstaal een interessant verhaal vertellen. En dat geeft ontzettend veel voldoening!

Zakelijke training over presenteren: Met een krachtige presentatie breng je jouw boodschap over met meer impact en dus met meer resultaat

Goede presentatie skills zijn belangrijk. Hiermee breng je je boodschap namelijk eenvoudiger en beter voor het voetlicht. En dat doet wonderen voor je imago: je straalt zelfvertrouwen uit en komt professioneel over.

Maar wat komt er allemaal kijken bij een goede presentatie? Hoe bouw je ‘m bijvoorbeeld goed op? Hoe ziet de optimale voorbereiding eruit? En hoe zorg je – op het moment suprême – dat je rustig blijft en je jouw verhaal beheerst kan vertellen?

Tijdens deze incompany training geven we je de antwoorden op deze vragen. Wil jij ook vol zelfvertrouwen richting je volgende presentatie gaan? Zodat je boodschap goed overkomt en dus beklijft? Dan is dit echt een training voor jou. Hieronder lees je hoe we een uitstekende presentator van je gaan maken.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • Wat is de laatste stand van zaken op het gebied van presenteren? Dat leer je door op jezelf en elkaar te reflecteren.
 • Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt al helemaal voor presenteren. Als je je goed voorbereidt, staat niks een ontspannen presentatie meer in de weg. Wij laten je zien hoe je dat precies doet.
 • Het verhaal en de opbouw van je presentatie bepalen voor een groot deel de impact ervan. Wij leren hoe je een presentatie maakt waarin elk woord op de juiste plek staat.
 • Zonder een goede lichaamstaal boet zelf het meest geweldige verhaal in aan kracht. We leren je daarom hoe je jouw verbale en non-verbale communicatie optimaal op elkaar af kunt stemmen.
 • Hoe raak je nou echt een gevoelige snaar bij je publiek? Zodat ze continu aan je lippen hangen en je met een staande ovatie naar huis gaat? In een aantal opdrachten leer je hoe je jouw publiek kunt boeien en binden.
 • Wij laten je zien welke hulpmiddelen bijdragen aan de perfecte presentatie. En welke hulpmiddelen juist niet. Want niet elk hulpmiddel draagt bij aan een goed verhaal.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je leert hoe je jezelf en je presentatie zo goed mogelijk kan voorbereiden.
 • Je kent verschillende presentatietechnieken en weet wat je wel of juist niet moet doen tijdens een presentatie.
 • Je kunt je publiek boeien en binden, zodat je presentatie goed overkomt én blijft hangen.
 • Je ontdekt hoe je met zelfvertrouwen, kracht en lol voor de groep kan staan en zo toppresentaties kan geven.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Paola

Enthousiast en professioneel. Het zijn twee omschrijvingen die Paola kenmerken. En die karakteristieken zet ze in bij het krachtiger maken van mensen en organisaties. Haar nuchtere kijk en gevoel voor humor helpen helpen daarbij.

Specialisme
Om het leerproces te stimuleren past Paola graag principes uit het breinleren en breinleiderschap toe. Zo wordt het leren versneld én leuker. Het is daarbij voor Paola een sport om zo veel mogelijk diepgang te bereiken. Want er is niets mooier dan resultaat en verbetering halen bij de deelnemers.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.