Incompany training

Ken je kernkwadranten

Home » Alle trainingen » Ken je kernkwadranten

Incompany training Ken je kernkwadranten

Natuurlijk wil je graag zo goed mogelijk samenwerken met collega’s. En natuurlijk loop je daarbij ook weleens tegen hindernissen aan. Zo kunnen jullie anders tegen bepaalde zaken aankijken. Of communiceren jullie niet optimaal. Dat is helemaal niet gek, want ieder mens is nu eenmaal verschillend. En ieder mens heeft dus andere kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen. Met kernkwadranten kun je erachter komen hoe de ander precies in elkaar steekt. Zo kun je veel effectiever, met zo min mogelijk ruis, samenwerken.

Zakelijke training over kernkwadranten: Ontdek hoe kernkwadranten het fundament kunnen zijn voor écht effectieve samenwerking

Met het kernkwadrant breng je jouw kernkwaliteiten in beeld. Deze kwaliteiten hebben ook invloed op je allergieën, uitdagingen en valkuilen. We leren je dus om al deze zaken in kaart te brengen. Hierdoor kun je beter inspelen op de persoonlijkheid en manier van communiceren van je collega’s. En kunnen zij andersom beter rekening houden met jou. Dat biedt een goede basis voor een optimale samenwerking.

Willen jij en je collega’s ook graag meer begrip voor elkaar? Zodat je beter kunt samenwerken? Dan is dit echt een training voor jullie. Hieronder lees je wat we precies gaan doen.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • Wat weten jullie al van kernkwadranten? Daar komen jullie achter door te reflecteren op jezelf en je team.
 • Wij vertellen je alle ins en outs van kernkwadranten en laten de voordelen hiervan zien.
 • Jullie maken je kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen op een interactieve manier inzichtelijk.
 • Collega’s met andere kwaliteiten, allergieën en valkuilen gaan ook anders met elkaar om. In verschillende oefeningen ervaar je dat. En leer je hoe dat inzicht helpt om beter met elkaar te communiceren en op één lijn te komen.
 • Natuurlijk wil je alle kennis zo snel mogelijk gebruiken. Met een concreet plan van toepassing ga je daar effectief en gestructureerd mee aan de slag.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je leert wat kernkwadranten zijn en hoe jij en je team hier de vruchten van kunnen plukken.
 • Je weet beter wat je eigen kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen zijn.
 • Ook leer je de kernkwaliteiten en kernkwadranten van je team kennen.
 • Je weet hoe alle kernkwadranten precies met elkaar samenhangen. Zo begrijp je je collega’s beter. En werken jullie effectiever samen.
 • Na afloop hebben jullie meer begrip voor elkaar, zijn jullie meer vergevingsgezind en verbeteren jullie de prestaties van het team.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Paola

Enthousiast en professioneel. Het zijn twee omschrijvingen die Paola kenmerken. En die karakteristieken zet ze in bij het krachtiger maken van mensen en organisaties. Haar nuchtere kijk en gevoel voor humor helpen helpen daarbij.

Specialisme
Om het leerproces te stimuleren past Paola graag principes uit het breinleren en breinleiderschap toe. Zo wordt het leren versneld én leuker. Het is daarbij voor Paola een sport om zo veel mogelijk diepgang te bereiken. Want er is niets mooier dan resultaat en verbetering halen bij de deelnemers.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.