Chat with us, powered by LiveChat

Incompany training

Prioriteiten en planning

Home » Alle trainingen » Prioriteiten en planning

Incompany training Prioriteiten en planning

Prioriteiten stellen en plannen zijn belangrijke vaardigheden op de werkvloer. Dat komt omdat ons werk tegenwoordig erg dynamisch is: we werken thuis en op kantoor, hebben afspraken binnen en buiten de deur, vergaderen met collega’s, beantwoorden tientallen e-mails en berichtjes per dag én we willen tijd vrijmaken om nieuwe plannen te bedenken. Ook komen er onverwachte klussen tussendoor en worden we last minute nog uitgenodigd voor dat overleg.. Niet zo gek dat je prioriteiten en planning soms even zoek zijn.

Zakelijke training over prioriteren en plannen: Leer hoe je dankzij prioriteiten en planning de regie (terug) krijgt over je werkzaamheden en verantwoordelijkheden

In de training Prioriteiten en planning ontdek je hoe je weer controle krijgt over je werkzaamheden, taken en verantwoordelijkheden. Je leert verschillende methoden en bewezen tactieken om effectief prioriteiten te stellen en je werkzaamheden te plannen. Dat zorgt ervoor dat je een opgeruimd hoofd krijgt en je de baas blijft over je eigen agenda. Het resultaat? Je ervaart minder werkdruk en stress, je werkt efficiënter en je productiviteit stijgt. Ook haal je meer voldoening uit je werk, zodat je elke dag weer met plezier aan de slag gaat. Kortom, je output én jijzelf worden er beter van!

Wil jij leren om prioriteiten te stellen en je werkzaamheden te plannen? Dan is deze training perfect voor je. Onder het kopje ‘Inhoud’ lees je wat je allemaal kunt verwachten.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • We brengen de huidige stand van zaken in kaart. Staat prioriteiten stellen al op de agenda? Hoe komt de planning tot stand?
 • Je vergroot je kennis over dit onderwerp. Hoe zou je moeten plannen volgens de boeken? Wat is er geschreven over prioriteren?
 • Je leert de meest effectieve methodes om prioriteiten te stellen en te plannen. We brengen deze methodes direct in de praktijk, zodat je ze in een mum van tijd onder de knie krijgt.
 • Je komt erachter welke methodes voor jou goed werken en welke je minder geschikt vindt.
 • We behandelen onderwerpen zoals werkzaamheden kwalificeren en delegeren, omgaan met dringende vraagstukken, verwachtings-management en het maken en bewaken van deadlines.
 • We gaan dieper in op eigenschappen en vaardigheden die jou helpen op het gebied van prioriteren en agendabeheer, zoals assertiviteit en effectief communiceren.
 • Je leert handige tips en krijgt concrete handvatten om op een effectieve manier prioriteiten te stellen en de volledige regie te krijgen over je planning.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je kent de theorieën van prioriteren en plannen en je weet waarom het nuttig is om jezelf hier verder in te ontwikkelen.
 • Je ontdekt welke methodes jou het beste kunnen helpen op het gebied van prioriteiten stellen en plannen
 • Je komt erachter welke persoonlijke eigenschappen jou helpen bij het stellen van prioriteiten en het beheren en plannen van je agenda. Ook leer je hoe je die eigenschappen (door)ontwikkelt.
 • Je bent weer de baas over jouw planning, zodat je zonder stress en met focus jouw werkzaamheden kunt vervullen.
 • Je zelfvertrouwen, productiviteit én werkplezier nemen toe.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.