Incompany training

Feedback geven en ontvangen

Home » Alle trainingen » Feedback geven en ontvangen

Incompany training Feedback geven en ontvangen

Feedback is onmisbaar als je goed met elkaar wil samenwerken. Want alleen als je regelmatig aan elkaar doorgeeft wat goed of juist minder goed gaat, leer je hoe je elkaars werk samen naar een hoger plan kunt tillen. Maar: de wijze waarop je feedback geeft, heeft veel invloed op de relatie met je teamgenoten. Goed feedback geven is dus essentieel.

Zakelijke training over feedback: Effectieve feedback leidt tot meer teamspirit, een prettigere samenwerking en dus betere resultaten

Feedback geven is niet altijd makkelijk. Sommige mensen zijn bang dat het de relatie met collega’s kan verstoren. Maar dat hoeft helemaal niet. Je kunt namelijk feedback geven én je relatie met een collega versterken. Tijdens deze incompany training gaan we je dat leren. Na deze training durf je mensen aan te spreken als iets niet goed gaat. En geef je ook meteen aan hoe zij daaraan kunnen werken. Natuurlijk leer je ook hoe je het beste een compliment kunt geven als collega’s dingen goed doen. Daarnaast leer je feedback ontvangen. Het resultaat: sterkere, betekenisvolle relaties met de mensen in je omgeving.

Feedback geven is belangrijk. Zoveel is inmiddels wel duidelijk. Tijdens deze incompany training leren we je graag hoe je het beste feedback kunt geven en ontvangen. Hieronder lees je wat je precies kunt verwachten.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • Door op jezelf en elkaar te reflecteren, wordt duidelijk hoe vaak en hoe goed jullie feedback geven binnen jullie organisatie.
 • Samenwerken betekent goed communiceren. We laten zien dat feedback geven daarbij essentieel is.
 • We laten zien dat er grote verschillen zijn tussen feedback, advies en kritiek.
 • Het is van belang om alleen feedback te geven op gedrag dat mensen daadwerkelijk vertonen. Maar wanneer is iets een concrete waarneming? En wanneer is iets een interpretatie? De grens tussen beiden is vaak niet scherp. In enkele opdrachten wordt dat duidelijk.
 • Er zijn veel typen feedback. Wij leren ze je allemaal kennen.
 • Feedback geven kan op allerlei manieren. Maar niet elke manier is even effectief. Spelenderwijs kom je erachter wat de juiste manier van feedback geven is.
 • Ook feedback ontvangen is voor veel mensen een hele uitdaging. Je leert hoe je dit het beste kunt doen en hoe je optimaal aan de slag kan met de informatie uit de feedback.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je ontdekt wat het betekent om goede (en slechte) feedback te geven. En leert waarom feedback geven zo belangrijk is voor een effectieve samenwerking en goede relatie met je collega’s.
 • Je kent alle typen feedback en feedbacktechnieken.
 • Je kent het verschil tussen een waarneming en een interpretatie en begrijpt waarom dat verschil zo cruciaal is.
 • Je weet hoe je optimaal gebruik kunt maken van de feedback die je ontvangt.
 • Via effectieve feedback verbeter je je eigen prestaties, de resultaten van je team, de teamspirit en de relaties binnen je team.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Paola

Enthousiast en professioneel. Het zijn twee omschrijvingen die Paola kenmerken. En die karakteristieken zet ze in bij het krachtiger maken van mensen en organisaties. Haar nuchtere kijk en gevoel voor humor helpen helpen daarbij.

Specialisme
Om het leerproces te stimuleren past Paola graag principes uit het breinleren en breinleiderschap toe. Zo wordt het leren versneld én leuker. Het is daarbij voor Paola een sport om zo veel mogelijk diepgang te bereiken. Want er is niets mooier dan resultaat en verbetering halen bij de deelnemers.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.