Chat with us, powered by LiveChat

Incompany training

Zakelijk tekenen

Home » Alle trainingen » Zakelijk tekenen

Training Zakelijk tekenen

Zakelijk tekenen: want een beeld zegt meer dan duizend woorden. In steeds meer organisaties wordt gebruikt gemaakt van zakelijk tekenen. Pijlen en vormen op een whiteboard zijn in veel bedrijven niet meer weg te denken en dat is niet voor niets. Door informatie met beeld te ondersteunen, kunnen je collega’s de boodschap beter onthouden en bovendien de informatie eenvoudiger verwerken. Zakelijk tekenen kan daarom als krachtig en effectief instrument worden ingezet bij presentaties, vergaderingen, overleg met klanten of het uitwerken van ideeën. En het mooie is: iedereen kan het leren!

Zakelijke training over tekenen: Ontdek hoe je tekenen en visualiseren zakelijk kan inzetten om de communicatie en samenwerking te verbeteren

Tijdens de training Zakelijk tekenen ontdek je de voordelen van professioneel beeldgebruik. We behandelen de theoretische kant van zakelijk tekenen, maar gaan daarna vooral praktisch bezig. Je leert de vaardigheden om op een snelle manier doeltreffende visualisaties te maken. Daarbij nemen we je werkpraktijk als uitgangspunt. Dan kan je jouw vaardigheden direct toepassen op de werkvloer zodat jij je boodschap met kracht over kunt brengen. Je zult merken dat zakelijk tekenen bijdraagt aan een effectievere communicatie met je collega’s en klanten. Dat maakt de samenwerking een stuk prettiger en het zorgt ervoor dat je als werknemer én als team de gestelde doelen behaalt.

Willen jij en je collega’s op een laagdrempelige manier leren om visualisaties te maken? Volg dan de training Zakelijk tekenen. Onder het kopje ‘Inhoud’ lees je wat je kunt verwachten.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • We behandelen de theorie achter zakelijk tekenen. Wat verstaan we eronder en wat zijn de voordelen ervan?
 • Zakelijk tekenen kan wat onwennig zijn. Daarom gaan jij en je collega’s werken aan jullie zelfvertrouwen op het gebied van visualiseren.
 • Je oefent het tekenen van basisvormen, mensen en emoties. Jij en je collega’s geven elkaar daarna opbouwende feedback om de puntjes op de i te zetten.
 • Je krijgt concrete tips & tricks om jouw visualisaties naar een hoger niveau te tillen.
 • We doen spellen en presentaties om het zakelijk tekenen in de praktijk te brengen. Ook is er aandacht voor reflectie op elkaar.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je krijgt inzicht in de theorie achter zakelijk tekenen en je kent de voordelen van zakelijk tekenen op de werkvloer.
 • Je ontdekt welke tekeningen in specifieke situaties zinvol zijn en waarom ze bijdragen aan een effectievere communicatie.
 • Je weet in een mum van tijd effectief visualisaties te creëren die jouw idee of mededeling kracht bijzetten.
 • Je kunt terugkijken op een hele leuke training met je collega’s, want naast zakelijk tekenen staat ook gezelligheid centraal.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.