Incompany training

Ultieme werk/privé balans

Home » Alle trainingen » Ultieme Werk/Privé balans

Incompany training Ultieme werk/privé balans

Ben jij de balans tussen werk en privé ook regelmatig kwijt? Neem je jouw werk mee naar huis en je privékwesties vervolgens weer mee naar de werkvloer? Dan is het belangrijk dat je hier snel iets aan doet. Want een slechte werk/privé balans levert veel stress op. En dat wil je natuurlijk niet. Daarom leren we je in deze incompany training hoe je meer aan jezelf kunt denken.

Zakelijke training over de balans tussen werk en privé: Met een goede werk/privé balans zit je beter in je vel – thuis en op je werk – én presteer je meer

We gaan in deze incompany training in op thema’s als stress, burn-outs, werkdruk en je thuissituatie. En maken inzichtelijk hoe dit allemaal met elkaar samenhangt. In verschillende oefeningen onderzoek je vervolgens of jij in balans bent, in welke mate je dingen wil veranderen en op welke manier je dit meteen in de praktijk kunt brengen. Zo krijg je meer rust, ben je tevredener en heb je meer plezier. Thuis en op je werk.

Ook behoefte aan concrete tips om je werk/privé balans te verbeteren? Dan is dit echt een training voor jou. Hieronder lees je wat je precies kunt verwachten.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • Is jouw werk-privébalans verstoord? Hoe komt dat? En wat merk je daar precies van? Daar kom je achter door op jezelf en elkaar te reflecteren.
 • We vertellen je alles over thema’s als stress, burn-outs en werk- en privédruk. En geven aan hoe deze onderwerpen met elkaar samenhangen.
 • We nemen zowel je werk- als privésituatie onder de loep. Hoe heb je deze onderdelen van je leven op dit moment vormgegeven?
 • In diverse oefeningen leer je hoe je jouw werk-privébalans direct kunt verbeteren.
 • Je maakt een plan van verbetering. Hiermee kun je het geleerde direct in de praktijk brengen. En krijg je snel meer rust, op je werk en privé.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je weet wat stress en werk- en privédruk zijn en hoe deze onderwerpen met elkaar samenhangen.
 • Je weet wat er speelt in je werk- en privéleven en hebt scherp in beeld in hoeverre bepaalde zaken je werk-privébalans verstoren.
 • Je weet welke technieken je kan gebruiken om meer balans aan te brengen in je werk- en privéleven.
 • Je hebt na afloop meer rust, een betere werk-privébalans en meer aandacht voor je werk- en privésituatie.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.895,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€2.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.