Chat with us, powered by LiveChat

Incompany training

De kracht van kwetsbaarheid

Home » Alle trainingen » Kwetsbaarheid binnen teams

Incompany training De kracht van kwetsbaarheid

In het inspirerende boek ‘De kracht van kwetsbaarheid’ laat de Amerikaanse wetenschapster Brené Brown zien dat het helemaal niet zwak is om je kwetsbaar op te stellen. Het levert juist veel op: lef, meer empathie en waardevolle relaties. Toch is het niet altijd makkelijk om kwetsbaar te zijn. Zeker op de werkvloer. Maar uiteindelijk werkt het wel in je voordeel.

Zakelijke training over kwetsbaarheid: Creëer meer verbinding, meer vertrouwen en betere teamprestaties door ruimte te maken om kwetsbaar te zijn

Je kwetsbaar opstellen brengt iedereen verder: jou, je collega’s en de organisatie. Als je je niet meer in de weg laat zitten door je onzekerheden – die overigens alle mensen en professionals hebben – krijg je meer moed. En ontstaat er meer verbinding. Teams die zich kwetsbaar opstellen hebben namelijk een betere band. En vertrouwen elkaar ook meer. Het resultaat: een beter teamgevoel en dus betere prestaties.

Tijdens deze incompany training leer je wat Brené Browns theorie over de kracht van kwetsbaarheid precies inhoudt. Ook deelt iedereen persoonlijke verhalen. Zo ervaar je wat de positieve effecten zijn van je kwetsbaar opstellen. Durven jij en je team de uitdaging aan? Hieronder lees je wat je precies kunt verwachten.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • Je gaat na hoe jij en je team tegenover kwetsbaarheid staan. Is hier ruimte voor binnen de organisatie en dit team?
 • We vertellen je alles over de theorie van Brené Brown. Zij onderzocht 12 jaar wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen. Ook onderwerpen als moed, echtheid en schaamte komen aan bod.
 • Kwetsbaarheid leidt tot moed, betrokkenheid en waardevolle relaties. Maar hoe stimuleer je kwetsbaarheid? En waarom is dat zo essentieel?
 • Ervaren is leren. En dat ga je dus doen in deze incompany training. Op een veilige manier ervaar je hoe het voelt als je kwetsbaarheid en moed toont. En leer je waarom deze zaken zo belangrijk zijn.
 • In meerdere opdrachten zoek je naar de relatie tussen kwetsbaarheid en de werkvloer. Hoe kan jouw team de kracht van kwetsbaarheid inzetten voor een beter teamgevoel en daarmee betere gezamenlijke prestaties?
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je leert over de theorie van Bréne Brown en ervaart zelf wat de positieve effecten zijn van kwetsbaarheid.
 • Je weet hoe je de kracht van kwetsbaarheid kunt toepassen: privé en in werksituaties.
 • Je ontdekt dat veel zaken makkelijker gaan als je je kwetsbaar opstelt. Je gaat dan beter om met onzekerheden en je krijgt betere relaties met de mensen in je omgeving.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven .door:


Daan

Met een positive, luchtige insteek diepgang mogelijk maken. Dat kenmerkt Daan in de trainingen die hij voor Incompany Trainer organiseert. Omdat ontwikkeling heel leuk moet (en kan) zijn. Die aanpak zorgt ervoor dat trainingen onder Daan zijn begeleiding worden ervaren als leerzaam en plezierig.

Specialisme
Na het afronden van zijn MsC aan de Universiteit van Amsterdam is Daan direct aan de slag gegaan als trainer. Namens Incompany Trainer richt hij zich voornamelijk op de thema’s millennials, positieve psychologie, zelfontwikkeling en performance psychologie.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.