Incompany training

Relax! Ontspannen werken

Home » Alle trainingen » Relax! Ontspannen werken

Incompany training Relax! Ontspannen werken

Werkend Nederland wordt steeds drukker. Het to do-lijstje lijkt vaak wel oneindig. Daarnaast stellen we steeds hogere eisen aan elkaar en vooral aan onszelf. Niet alleen op de werkvloer, maar ook thuis. Niet gek dus dat we steeds meer druk voelen. Gelukkig hoeft dat helemaal niet. Tijdens deze incompany training leer je hoe je jouw aandacht volledig kunt richten op de zaken die er echt toe doen. Waardoor je je werk gewoon afkrijgt en tevreden naar huis kunt gaan.

Zakelijke training over relaxed werken: Ervaar meer plezier, meer effectiviteit en een betere vitaliteit in je werk door ontspannen te werken

In deze incompany training leer je hoe jij met druk omgaat, hoe anderen daar een rol bij spelen en hoe je je in verschillende situaties gedraagt. Ook breng je in kaart welke signalen je krijgt als het te druk voor je wordt. Hierdoor kun je sneller reageren op toenemende druk. En er veel beter mee omgaan. Dat is goed voor jou én je werk.  

Daarnaast brengen we je valkuilen in beeld. Hierdoor wordt duidelijk waar je misschien mee moet stoppen. Ook achterhalen we welke zaken jou juist vooruit helpen en energie geven. Na afloop van deze incompany training weet je dus precies hoe – en met welk gedrag – jij ontspannen kunt werken. Natuurlijk gaan we daar ook alvast mee oefenen. En krijg je handige, op maat gesneden tips die je meteen van pas komen op de werkvloer.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • We brengen jouw huidige situatie in kaart: wat vind je moeilijke momenten, wanneer voel je druk en wanneer ervaar je stress?
 • Hoe ging je eerder goed met druk om? En hoe wil je in de toekomst meer ontspannen werken?
 • Wat geeft jou energie? En wat slurpt juist energie? Dat brengen we samen in beeld.
 • Wat is nou écht belangrijk in je werk? Hoe kun je dat bereiken? En hoeveel tijd ben je daaraan kwijt? Als je dat weet, kun je je meer richten op de zaken die er echt toe doen.
 • Je ontdekt hoe je meer tot rust kan komen, welke zaken dat in de weg zitten en hoe je jouw taken beter kunt organiseren.
 • Je brengt helder in beeld hoe je alle kennis en tips in de praktijk gaat brengen.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je weet welke zaken jou druk geven en welke signalen daarbij komen kijken.
 • Je leert wat de meest optimale situatie is voor jezelf.
 • Je krijgt heldere tips waarmee je jouw werk beter kunt organiseren. Ook weet je wat voor jou het beste werkt.
 • Je ontdekt waar je energie van krijgt. En weet wat juist energie vreet.
 • Je leert welke gedachten je belemmeren om relaxed aan de slag te gaan. En weet hoe je deze gedachten kunt ombuigen.
 • Je weet met welke acties je tot rust kunt komen op een drukke werkdag.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Karianne

Karianne heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer en coach. Na het afronden van haar studie Communicatiewetenschappen begon ze vol enthousiasme in dat werkgebied. Voor Incompany Trainer verzorgt ze sinds 2018 trainigen over energie, zichtbaarheid en invloed en gedragsverandering.

Daarbij gelooft ze dat mensen zich makkelijker ontwikkelen als ze een doel voor ogen hebben. Met het juiste steuntje in de rug kunnen mensen zichzelf naar hogere niveaus brengen. Karianne organiseert trainingen interactief en met een hoog energieniveau. Zodat leren leuk is en mensen gemotiveerd raken om met zichzelf aan de slag te gaan.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.895,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€2.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.