Incompany training

Personal branding

Home » Alle trainingen » Personal branding

Incompany training Personal branding

Jezelf op de kaart zetten binnen je organisatie is niet altijd even makkelijk. Maar het is wel belangrijk. Want als je zichtbaar bent, weten je collega’s ook beter wie je bent, welke kwaliteiten je hebt en wat je drijft. En dat verbetert jullie samenwerking.

In deze incompany training leg je jezelf daarom eens goed onder het vergrootglas. En zet je de verzamelde inzichten om in een krachtige personal brand. Hiermee boek je meer resultaat, krijg je meer lol in je werk en kom je dus verder in je carrière.

Zakelijke training over personal branding: Met een sterke personal brand maak je meer impact en vergroot je jouw zichtbaarheid en invloed

Investeren in je personal brand levert je ontzettend veel op. Zo word je veel overtuigender. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas in onderhandelingen. Want als je weet wat jij te bieden hebt, nemen anderen veel sneller iets van je aan. Het resultaat: meer zelfvertrouwen en meer plezier in je werk.

Wil jij dat ook? Meld je dan aan voor deze incompany training. Tijdens diverse oefeningen, opdrachten en uitdagingen zoeken we samen naar jouw pluspunten. En gaan we aan de slag met een ijzersterk persoonlijk merk. Hieronder lees je wat er allemaal op het programma staat.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • Hoe ziet jouw imago eruit? Wat zijn jouw unieke kenmerken? Hoe wil je overkomen op anderen? En komen jouw online en offline imago overeen? Samen gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen.
 • Tijdens deze incompany training krijg je een flinke portie inspiratie en uitdaging. Uiteraard gaan we in op de theorie. Maar we brengen het geleerde ook meteen in de praktijk. Zo ga je met je collega’s achterhalen hoe jouw merk eruitziet.
 • Waarom is een personal brand eigenlijk zo belangrijk? Hoe breng je jezelf en je collega’s goed in kaart? En hoe gaan jullie meer resultaat boeken met je persoonlijke merk? Wij vertellen het je.
 • Zin om aan de slag te gaan? Dan zit je goed. In een aantal oefeningen ontdek je wat jouw waarden zijn, hoe je social media kunt screenen, hoe je jouw non-verbale communicatie kunt analyseren en welke elementen ervoor zorgen dat jouw personal brand zo uniek is.
 • Deze incompany training is niet alleen ontzettend gezellig, maar ook heel effectief. Lachend behaal je jouw doelen.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je weet wat personal branding inhoudt en welke voordelen het heeft.
 • Je ontdekt hoe jouw personal brand – en het persoonlijke merk van je collega’s – eruitziet.
 • Je weet hoe je zoveel mogelijk resultaat kunt behalen met jouw personal brand.
 • Je wordt zekerder over je zelf, toont meer leiderschap, wordt overtuigender en krijgt meer plezier in je werk.
 • Je krijgt, op verschillende fronten, meer voor elkaar binnen je organisatie.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Joëlla

Als communicatiedeskundige en stylist is Joëlla gespecialiseerd in personal branding en persoonlijke presentatie. In die rol houdt ze zich op professioneel vlak bezig met een breed scala aan thema’s. Denk daarbij aan lichaamstaal, online en offline presentatie en eerste indrukken. Daarnaast weet ze feilloos hoe verschillende persoonlijkheden met elkaar interacteren, waardoor ze ook op teamniveau verbeteringen aan kan brengen.

Joëlla richt zich bij Incompany Trainer onder andere op de trainingen rondom personal branding, talenten ontdekken en generaties op kantoor. Naast de trainingen die zij verzorgt runt ze ook een personal styling bureau.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Gerelateerde trainingen

Alle incompany trainingen

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.