Incompany training

Team branding

Home » Alle trainingen » Team branding

Incompany training Team branding

Elk team heeft talenten, vaardigheden, missies en standaarden. Oftewel: elk team heeft een ‘brand’, ook die van jou. Maar soms is de team brand niet voor iedereen duidelijk. En dat is zonde. Want wanneer je helder voor ogen hebt wie jullie zijn, waar jullie goed in zijn en wat jullie willen bereiken, kan jouw team pas echt de maximale potentie benutten. Hoe krijg je dat voor elkaar? En hoe zet je de team brand in? In de incompany training Team branding gaan we deze vragen beantwoorden.

Zakelijke training over team branding: kom erachter wat jullie nastreven, waar jullie goed in zijn en hoe jullie dit kunnen inzetten om met meer plezier, beter te presteren

Wanneer het team brand duidelijk is levert dat veel voordeel op. Ten eerste zorgt het ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en iedereen weet wat hij of zij moet doen. Samen aan een hoger doel werken schept een band en zorgt voor een soepele samenwerking. Maar niet alleen je team, ook de organisatie en de buitenwereld weet waar jullie voor staan en wat jullie voor elkaar krijgen. Dit maakt jullie zichtbaarder en invloedrijker binnen de organisatie, waardoor jullie meer bereiken. Ook helpt het om de juiste doelgroep aan te spreken, zodat jullie rendement stijgt.

Willen jullie je team brand ook in kaart brengen en er de vruchten van plukken? Dan is deze training perfect voor jullie. Onder het kopje ‘Inhoud’ ontdekken jullie welke onderwerpen aan bod komen.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • We maken de huidige stand van zaken inzichtelijk: werken jullie al aan team branding? En wat levert dat op?
 • We analyseren de kernwaarden en kwaliteiten van het team en maken duidelijk wat jullie gezamenlijke meerwaarde is.
 • Ook de missie concretiseren we, zodat het hogere doel en jullie identiteit voor het hele team duidelijk is.
 • Deze kernwaarden, kwaliteiten en missie vormen jullie gezamenlijk om tot een heldere team brand.
 • We discussiëren wat goede methodes zijn om jullie merk meer bekendheid te geven en uit te dragen binnen en buiten de organisatie.
 • Samen bepalen we de volgende stappen voor de inzet van jullie team brand, zodat jullie je na de training beter als team profileren en van de voordelen profiteren.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Jullie weten wat team branding is en welke voordelen het heeft.
 • Jullie krijgen inzicht in jullie kernwaarden en kwaliteiten en weten wat jullie meerwaarde als team is.
 • Jullie hebben jullie hogere doel in kaart gebracht, zijn jullie bewust van jullie missie en weten hoe deze positief bijdraagt aan het succes van de organisatie.
 • Er ligt een concreet plan op tafel over hoe jullie je als team met een duidelijke identiteit zichtbaar maken in de organisatie.
 • Na de training is het teamgevoel versterkt, is er een heldere gezamenlijke missie en teamomschrijving, zodat jullie met meer plezier (samen)werken en effectiever en efficiënter kunnen werken.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.