Chat with us, powered by LiveChat

Incompany training

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Home » Alle trainingen » Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Incompany training Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Ken je die momenten waarop je meer impact wil maken op de werkvloer? Tijdens een vergadering met je collega’s wil je bijvoorbeeld dat jouw idee beter overkomt of tijdens een klantgesprek wens je dat je beter aansluit op de leefwereld van de klant, om zo meer te bereiken. Kortom: je wilt meer resultaat halen uit je communicatie. De vraag is nu: hoe krijg je dat voor elkaar? Welke techniek(en) kan je gebruiken om jouw doel te realiseren? We geven je direct het antwoord: kijk eens naar Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

Zakelijke training over Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP): Leer hoe je resultaatgerichter communiceert voor betere prestaties, persoonlijke groei en meer teamgevoel

NLP kan dé oplossing zijn om krachtiger en effectiever te communiceren. NLP wordt op veel gebieden toegepast, zoals in de sport, het onderwijs en het bedrijfsleven. Door het toepassen van NLP-technieken op werk krijg je inzicht in je gedrag, in het gedrag van anderen en lukt het jou om in die interactie je impact te vergroten. Je weet de ander immers beter te lezen en daardoor weet je ook hoe je beter op gesprekspartners kunt aansluiten. Op die manier bereik jij je doelen en groeit je zelfvertrouwen. Daarnaast draagt NLP bij aan een betere samenwerking. Je komt er bijvoorbeeld achter waarom het met een collega niet botert en daar kun je vervolgens wat aan doen. NLP vergroot dus niet alleen je persoonlijke effectiviteit, maar die van het hele team.

Willen jij en je collega’s aan de slag met NLP? Dan is deze training jullie op het lijf geschreven. Onder het kopje ‘Inhoud’ lees je wat we tijdens de sessie doen.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • We introduceren de theorie achter NLP. Wat houdt deze methode in? Waarom is deze methode waardevol voor jouw en je team?
 • We brengen de huidige stand van zaken in kaart. Maken jullie (on)bewust al wel eens gebruik van NLP-technieken? En merken jullie dat dit wat oplevert?
 • Je leert de verschillende NLP-technieken en hoe je deze positief kunt inzetten tijdens gesprekken met collega’s, je teamleider of een klant.
 • Jij gaat uitgebreid oefenen met het toepassen van de technieken van NLP. Je voert opdrachten uit, doet rollenspellen en meer.
 • We gaan het hebben over de rol van zintuigen, de invloed van taal- en woordkeuze en de impact die deze zaken hebben op de effectiviteit van je communicatie.
 • Samen met je collega’s bespreek je hoe NLP kan bijdragen aan meer verbinding in het team en betere teamprestaties.
 • Je voltooit een concreet plan van aanpak waarin je vastlegt hoe jij NLP gaat inzetten in de dagelijkse werkpraktijk.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je weet alles over de theoretische kant van NLP. Daarnaast leer je meer over de rol van zintuigen, het effect van taal- en woordkeuze en de invloed hiervan op je communicatie.
 • Je komt erachter in hoeverre je al gebruik maakt van NLP-technieken, bewust dan wel onbewust, en analyseert wat het toepassen van deze technieken oplevert.
 • Je kent de verschillende NLP-technieken en weet hoe je ze zelfstandig kunt toepassen.
 • Jij en je collega’s weten hoe jullie de methode NLP kunnen inzetten om jullie individuele én teamprestaties te verbeteren.
 • Je haalt voortaan meer resultaat uit je communicatie. Dat verbetert je zelfvertrouwen, productiviteit en werkplezier.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.