Incompany training

Je ideale ik

Home » Alle trainingen » Je ideale ik

Incompany training Je ideale ik

Wie ben je eigenlijk? Hoe zie je jezelf? Hoe wil je dat anderen jou zien? En, heel belangrijk: wie wil je worden? Iedereen wil wel bepaalde doelen behalen in zijn of haar carrière. Maar niet iedereen weet hoe dat moet. De oplossing: een stip op de horizon, een doel waar je gericht naartoe kunt werken. Als je dat goed in beeld hebt, wordt het veel eenvoudiger om gerichte stappen te zetten naar persoonlijke groei.

Zakelijke training over je ideale ik: Met een stip op de horizon werk je effectiever aan je persoonlijke groei

Stel: je hebt een persoonlijke krant over een aantal jaar. Wat staat er dan op de voorpagina? Wat zijn de belangrijkste zaken die je hebt bereikt? Waar ben je trots op? En welke prestatie steekt er met kop en schouders bovenuit? De antwoorden op deze vragen helpen je bij het bepalen van je stip op de horizon.

In deze incompany training gaan we hiermee aan de slag. Samen brengen we in kaart hoe je stap voor stap kunt toewerken naar de optimale versie van jezelf. Zodat het steeds makkelijker wordt om je doelen te bereiken.

Wil je ook jouw stip op de horizon zetten? Dat kan! In deze incompany training helpen we je daar graag bij. Hieronder lees je wat je precies kunt verwachten.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • Door op jezelf en elkaar te reflecteren, kom je erachter hoe dicht je al bij je ideale versie van jezelf bent.
 • Wat zijn jouw drijfveren? En hoe beïnvloedt dat je werk? Als je weet wat je passie is, kom je dichter bij je ideale zelf. In verschillende oefeningen gaan we hiernaar op zoek.
 • Hoe wil je je ontwikkelen? In gesprek met je collega’s kom je achter je ambities. En kun je jouw stip op de horizon zetten. Dat kan best spannend zijn. Maar je plukt er uiteindelijk wel de vruchten van.
 • We gaan jouw doelen concretiseren. Dat doen we aan de hand van de voorpagina van jouw persoonlijke krant. Hoe ziet deze pagina er over 10 jaar uit? Welke doelen heb je dan allemaal bereikt? En waar sta jij dan precies bekend om?
 • Met een persoonlijk toekomstplan ga je alle inzichten die je opdoet in de praktijk brengen.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je weet beter wat jouw passie en missie zijn in je werk.
 • Je weet beter welke ambities je hebt en welke doelen je graag wilt realiseren.
 • Met jouw persoonlijke plan voor de toekomst werk je stapsgewijs naar de meest ideale versie van jezelf.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Paola

Enthousiast en professioneel. Het zijn twee omschrijvingen die Paola kenmerken. En die karakteristieken zet ze in bij het krachtiger maken van mensen en organisaties. Haar nuchtere kijk en gevoel voor humor helpen helpen daarbij.

Specialisme
Om het leerproces te stimuleren past Paola graag principes uit het breinleren en breinleiderschap toe. Zo wordt het leren versneld én leuker. Het is daarbij voor Paola een sport om zo veel mogelijk diepgang te bereiken. Want er is niets mooier dan resultaat en verbetering halen bij de deelnemers.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.895,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€2.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.