Incompany training

Hoe overleef je de kantoortuin

Home » Alle trainingen » Hoe overleef je de kantoortuin

Incompany training Hoe overleef je de kantoortuin

Sommige mensen vinden het heerlijk: de kantoortuin. Een grote, open ruimte met veel flexplekken, dynamiek en interactie. Maar anderen vinden het juist helemaal niets. Zij krijgen continu te veel prikkels binnen. Daardoor worden ze de hele tijd afgeleid en kunnen ze zich slecht – of helemaal niet – concentreren.

Zakelijke training over de kantoortuin: Ontdek hoe je prettig en effectief kunt werken in de kantoortuin

In deze incompany training leren we je hoe je weer lekker kunt werken in de kantoortuin. Zodat je productiever wordt en beter in je vel zit. Je vitaliteit krijgt daar een flinke boost van.

We gaan uitgebreid in op jouw situatie en je behoeften. Hierdoor weet je beter hoe je reageert op de kantoortuin en hoe je daar – met een aantal heldere acties – aan kunt werken.

Doen jullie als team mee aan deze training? Dan hebben jullie na afloop een aantal concrete teamafspraken op zak. En gaan jullie aan de slag met een prikkelende team challenge. Het doel hiervan? Samen zorgen dat iedereen vol energie en lol aan het werk kan.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • Wat vind je fijn aan werken in de kantoortuin? En wat vind je minder prettig? Samen brengen we het in kaart.
 • Iedereen heeft zo zijn eigen manieren om goed te kunnen werken in de kantoortuin. Tijdens de training delen we jullie oplossingen. Ook kijken we of er een rode draad te ontdekken is binnen je team. Daarmee gaan we dan verder aan de slag in de training.
 • We laten zien waarom focus zo belangrijk is op de werkvloer. Ook leren we je hoe je daaraan kunt werken en geven we aan waarom het soms zo moeilijk is om met aandacht te werken.
 • Natuurlijk gaan we ook volop aan de slag met verschillende oefeningen.
 • Met een helder plan maak je duidelijk hoe je het geleerde in de praktijk gaat toepassen.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je weet wat de kantoortuin van je vraagt en welke voordelen het je kan bieden.
 • Je weet waarom focus zo belangrijk is en leert hoe je met aandacht kunt werken.
 • Je hebt in beeld wat jouw behoeften zijn en hoe je anderen hiervan op de hoogte kan stellen.
 • Je weet hoe je er concreet voor gaat zorgen dat jij plezieriger en effectiever in de kantoortuin kunt werken.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Gitty

Gitty werkte na haar hbo opleiding creatieve therapie een aantal jaar in de geestelijke gezondheidszorg. Gaandeweg merkte ze de behoefte om mensen meer te kunnen helpen bij hun ontwikkeling. Daarom besloot ze een vervolgopleiding tot trainer en coach te volgen.

Sinds 2019 organiseert Gitty meerdere trainingen bij Incompany Trainer. Daarmee wilt ze bevlogen professionals en teams helpen bij het vergrote van de onderlinge verbinding, zingeving en balans. Ze vind het daarbij belangrijk om ieders kwaliteiten effectief in te zetten. Zodat de effectiviteit toeneemt, de samenwerking verbetert en het werkplezier groeit.

Trainingen met Gitty zijn interactief en energiek. Door veel dialoog en reflectie op te zoeken wordt het leerrendement van deelnemers gestimuleerd. 

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.895,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€2.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.