Boek onze incompany training

Omgaan met millennials

Training Omgaan met millennials

Millennials zijn geboren tussen 1980 en 2000 en dus ongeveer tussen de 18 en 38 jaar oud. Deze groep – die ook wel generatie Y wordt genoemd – vind je in zo’n beetje elke organisatie. In de media wordt deze groep werknemers uitgebreid behandeld. Soms positief, maar vaak ook minder positief. De hamvraag tijdens deze incompany training: wat zijn nou dé kenmerken van een echte millennial?

Meedenken, verantwoordelijkheid en succes – dat drijft millennials

Millennials verschillen van hun collega’s, zoveel is duidelijk. Dat is eigenlijk alleen maar goed nieuws. Want als je millennials in hun kracht zet, betaalt dat zich dubbel en dwars uit. Millennials denken namelijk graag mee, deinzen niet terug voor verantwoordelijkheid en jagen innovatie aan. Ze kunnen je organisatie dus echt vooruit brengen. Maar: dan moet je wel hun aandacht vasthouden en ze aan je binden.

In deze incompany training leer je wat de gemiddelde millennial drijft. Waar stappen ze ’s ochtends hun bed voor uit? Waarom gedragen ze zich zoals ze zich gedragen? En, belangrijker nog: hoe boei je deze generatie en houd je ze binnenboord? In de training gaan we daar uitgebreid op in. Hieronder lees je wat je precies kunt verwachten.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • Werken er veel millennials bij jullie? En hoe werken jullie met deze groep samen? Door te reflecteren op jezelf en anderen kom je daarachter.
 • Millennials doen alles net een tikkeltje anders. Dat is soms een uitdaging. Maar tegelijkertijd kunnen ze daardoor heel belangrijk zijn voor het succes én de toekomst van de organisatie. Wij maken je wegwijs in de mindset van de millennial.
 • Via een leuke quiz gaan we spelenderwijs het gesprek aan over millennials. Het resultaat: meer inzicht in deze groep en meer onderling begrip.
 • Beter om kunnen gaan met millennials, daar draait het uiteindelijk om. We geven je daarom praktische handvatten waarmee je dit kunt bereiken.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je weet wie millennials zijn en leert waarom ze zo essentieel kunnen zijn voor jouw organisatie.
 • Je weet wat de drijfveren van millennials zijn, waar zij behoefte aan hebben en hoe je daar goed rekening mee kunt houden.
 • Je leert hoe deze generatie denkt en werkt.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven .door:


Daan

Met een positive, luchtige insteek diepgang mogelijk maken. Dat kenmerkt Daan in de trainingen die hij voor Incompany Trainer organiseert. Omdat ontwikkeling heel leuk moet (en kan) zijn. Die aanpak zorgt ervoor dat trainingen onder Daan zijn begeleiding worden ervaren als leerzaam en plezierig.

Specialisme
Na het afronden van zijn MsC aan de Universiteit van Amsterdam is Daan direct aan de slag gegaan als trainer. Namens Incompany Trainer richt hij zich voornamelijk op de thema’s millennials, positieve psychologie, zelfontwikkeling en performance psychologie.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.695,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€1.795,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

We stemmen de inhoud van deze training zo veel mogelijk af op jullie situatie. Om dat te kunnen doen doorlopen we samen de volgende stappen:

 1. We bellen na de aanvraag op om kennis te maken en wat meer over jullie siuatie te horen.
 2. Middels een digitale vragenlijst vragen we je zo veel mogelijk te vertellen over jullie wensen en behoeftes.
 3. Op basis van alle verzameldeinput stemmen wij het programma voor de training op.
 4. We koppen het programma minimaal een week van tevoren terug.

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Training in het kort

 • 4, 7 of 2 x 4 uur
 • Vanaf €1.095,00 excl. btw
 • 15 personen (meer in overleg)
 • Incompany in heel Nederland

Hebben jullie interesse in deze training?

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden.

Ben je benieuwd naar onze trainingen? Op de foto’s hiernaast zie je hoe zo’n sessie eruit ziet.

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren 150+ klanten door heel Nederland.

#1 trainers

Onze trainers zijn experts binnen hun vakgebied. Zo waarborgen we kwaliteit.

Hebben jullie interesse in deze training?

We kwamen de afgelopen jaren al bij 150+ klanten over de vloer.

We organiseren onze incompany trainingen door heel Nederland. Bij organisaties van iedere soort en ieder formaat.

Zij beoordelen ons met een gemiddelde klantwaardering van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Als branchevereniging voor ondernemers in de evenementenbranche zoeken we vaak trainingen en workshops die onze leden helpen in hun bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering. We werken daarvoor graag samen met Incompany Trainer vanwege het brede aanbod en de goeie prijsstelling. Daarnaast is het contact bijzonder prettig en kunnen ze snel schakelen.

Dineke Philipse
Rian van Nuland

Incompany Trainer geeft sinds 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is heel divers en daarom zit er altijd iets interessants bij. De communicatie m.b.t. het boeken van trainingen is helder en duidelijk, zowel voorafgaand aan de training als nadien ter evaluatie. De feedback van mijn collega’s over de inhoud van de training is ook altijd goed!

Rian van Nuland
Michelle Oosthuyzen

Wij hebben bij Incompany Trainer een training Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief. Kortom: we zijn heel blij met de samenwerking.

Michelle Oosthuyzen
Nancy Stevens

Incompany Trainer verzorgt regelmatig workshops bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Nancy Stevens
Maurits Schuijf

We zoeken vaak de samenwerking met Incompany Trainer voor de events die we bij klanten verzorgen. Wij doen dan de catering, zij verzorgen een of meerdere trainingen. Wij (en onze klanten) zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Maurits Schuijf

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen? Als je contact opneemt helpen we graag bij het maken van de beste keuze. 

We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl of
telefonisch op 030 – 227 3623.