Incompany training

Vitalere werkplek

Home » Alle trainingen » Vitalere werkplek

Training Vitalere werkplek

Bijna iedere organisatie heeft het thema vitaliteit hoog op de agenda staan. Terecht ook, want de vitaliteit van werknemers is essentieel voor het bedrijfsresultaat. Vitale werknemers zijn energieker, gemotiveerder en gezonder. Ze presteren dus beter, werken harder en zijn minder vaak zien. Dat wil je als organisatie.

Zakelijke training over een vitalere werkplek: Kom samen met je collega’s tot concrete optimalisaties voor een vitaler kantoor

Maar toch zien we regelmatig organisaties die nogal wat steken laten vallen op dit gebied. Er zijn veel verschillende aspecten van vitaliteit. Vaak zien we dat een organisatie op al die aspecten nog verbeterslagen kan maken. In deze training gaan we daarmee aan de slag. We houden de organisatie tegen het licht en identificeren allerlei verbeteringen die de werkplek nog vitaler maken. Dat doen we plenair, in subgroepen en individueel.

Het resultaat: een scherpe analyse van de huidige situatie en een lijst van concrete optimalisaties. Zaken die de vitaliteit van de medewerkers nog verder zal verbeteren. Zodat de werkplek nog vitaler wordt.

Inhoud van de training
De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • We behandelen de theorie en het belang van vitaliteit. Het is een verzamelterm voor allerlei zaken die invloed hebben op jouw energielevel. Maar wat valt er allemaal precies onder?
 • Hoe vaak denken jullie na over vitaliteit en in hoeverre jullie organisatie daarin faciliteert? We gaan dat denken in deze training flink stimuleren door verschillende brainstorm rondes en -vormen te faciliteren.
 • Na het brainstormen werken jullie verder aan alle inzichten. Welke zijn haalbaar? En hoe kunnen jullie ze zo messcherp maken?
 • Al die inzichten verdienen het om gedeeld te worden. Dat doen we aan de hand van mini pitches. Dat biedt meteen de gelegenheid om alle optimalisaties samen verder aan te scherpen.
 • Alle nieuwe inzichten en optimalisaties wil je natuurlijk graag toepassen zodat jullie de vitaliteit binnen de organisatie kunnen vergroten. Daarom maken we een concreet plan van actie.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je leert de theorie over vitaliteit: wat is het, wat heeft er mee te maken en wat is de impact ervan?
 • Je analyseert je eigen organisatie en ontdekt wat zij momenteel al wel of niet doen op dit gebied.
 • Je komt samen met je collega’s tot concrete verbetervoorstellen om van jullie eigen werkplek een vitalere omgeving te maken.
 • Je hebt een concreet plan van actie, zodat je vanaf morgen direct anders kan gaan handelen.
 • Je ervaart naar verloop van tijd meer vitaliteit, gezondheid en energie. Daardoor presteer je beter, voel je je gelukkiger en meer gemotiveerd.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.