Incompany training

Vergroot je zichtbaarheid en invloed

Home » Alle trainingen » Vergroot je zichtbaarheid en invloed

Incompany training Vergroot je zichtbaarheid en invloed

Hoe doen anderen dat eigenlijk? Zonder moeite en vol zelfvertrouwen brengen ze het ene na het andere goede idee naar voren. Ze zijn heel zichtbaar en hebben zo veel invloed. Dat wil jij ook wel natuurlijk.

Het goede nieuws: dat kan. In deze incompany training leer je hoe ook jij veel voor elkaar krijgt. Voortaan word je meer gezien en gehoord. En dat zonder overdreven te roepen. En op een manier die precies bij jou past. Want alleen dan bereik je het meeste resultaat.

Zakelijke training over zichtbaarheid en invloed: Laat zien wie je bent en waar je voor staat om meer impact te maken en resultaat te behalen

In deze incompany training leer je verschillende technieken om je zekerder over jezelf te voelen. Je weet hoe je met negatieve gedachten kunt omgaan, krijgt in beeld wat jouw toegevoegde waarde is, weet wat je onzeker maakt, leert hoe je voor je zaak kunt staan en ervaart welke kracht taalgebruik kan hebben. Daarnaast delen we best practices. Uiteraard leren we ook van elkaars verhalen.

Je gaat leren hoe je van je eigen kracht uit kunt gaan. En krijgt een mindset waarmee je kansen ziet en grijpt. Je bent meer overtuigd van je ideeën en vertrouwt ook meer op je pluspunten. Hierdoor verbeter je jouw werk en prestaties en boek je meer resultaten voor je organisatie.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • Wat is je doel? Wat bereik je als je meer zichtbaar bent en je plek opeist? En durf je dat?
 • In welke situaties boekte je resultaat? Welk gedrag liet je toen zien?
 • Wat vind je lastige situaties? Hoe ervaar je zulke situaties? En wat doe je dan?
 • Je leert een aantal methoden waarmee je meer ruimte kunt opeisen. En krijgt heldere tips om nog beter voor de dag te komen.
 • Hoe beïnvloeden je gedachten je gedrag? En hoe kun je het beste omgaan met twijfels en zelfkritiek? Wij vertellen het je.
 • Je bepaalt hoe je alle nieuwe kennis stapsgewijs in de praktijk wilt gaan brengen. Zo kun je jezelf meer laten zien. En dat door dicht bij jezelf te blijven.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je weet beter wat je tegenwerkt om zichtbaarder te zijn.
 • Je weet waarom je meer gezien en gehoord wilt worden.
 • Je leert hoe je jouw zichtbaarheid kunt vergroten.
 • Je weet welke strategieën het beste bij jou passen. En weet hoe je jouw kracht, zichtbaarheid en invloed stapsgewijs gaat vergroten.
 • Je hebt ervaren wat effectief gedrag is.
 • Je krijgt meer voor elkaar, bent beter zichtbaar, boekt meer resultaten en krijgt meer plezier in je werk.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Karianne

Karianne heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer en coach. Na het afronden van haar studie Communicatiewetenschappen begon ze vol enthousiasme in dat werkgebied. Voor Incompany Trainer verzorgt ze sinds 2018 trainigen over energie, zichtbaarheid en invloed en gedragsverandering.

Daarbij gelooft ze dat mensen zich makkelijker ontwikkelen als ze een doel voor ogen hebben. Met het juiste steuntje in de rug kunnen mensen zichzelf naar hogere niveaus brengen. Karianne organiseert trainingen interactief en met een hoog energieniveau. Zodat leren leuk is en mensen gemotiveerd raken om met zichzelf aan de slag te gaan.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.