Incompany training

Vergroot je zichtbaarheid en invloed

Home » Alle trainingen » Vergroot je zichtbaarheid en invloed

Incompany training Vergroot je zichtbaarheid en invloed

Hoe doen anderen dat nou? Zonder moeite en vol zelfvertrouwen brengen ze het ene na het andere goede idee naar voren. Ze zijn zichtbaar en hebben veel invloed. Dat wil jij ook wel. Het goede nieuws: dat kan. In deze incompany training leer je hoe ook jij veel voor elkaar krijgt. Voortaan word je meer gezien en gehoord. En dat zonder overdreven te communiceren, en op een manier die precies bij jou past. Want alleen dan bereik je het meeste resultaat.

Zakelijke training over zichtbaarheid en invloed: Laat zien wie je bent en waar je voor staat om meer impact te maken en resultaat te behalen

In deze training leer je verschillende technieken om je zekerder over jezelf te voelen. Je ontdekt hoe je met negatieve gedachten kunt omgaan, krijgt in beeld wat jouw toegevoegde waarde is, weet wat je onzeker maakt, leert hoe je voor je zaak kunt staan en ervaart welke kracht taalgebruik kan hebben. Daarnaast delen we best practices. Uiteraard leren we ook van elkaars verhalen. Je gaat op die manier leren hoe je van je eigen kracht uit kunt gaan., en krijgt een mindset waarmee je kansen ziet en grijpt. Je bent meer overtuigd van je ideeën en vertrouwt ook meer op je pluspunten. Hierdoor verbeter je jouw werk en prestaties en boek je meer resultaten voor je organisatie.

Willen jij en je collega’s ook aan de slag met het vergroten van zichtbaarheid en invloed? Dan helpen we graag. Hieronder kan je precies lezen wat er tijdens deze training aan bod komt.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • Analyse en reflectie op de huidige vaardigheden van zichtbaarheid en invloed binnen de groep deelnemers.
 • Het theoretisch kader van zichtbaarheid en invloed. Wat is het precies en welke factoren zijn allemaal van invloed?
 • Wat je vanuit personal branding technieken kan leren over zichtbaarheid en invloed.
 • Optimalisaties in je mindset voor meer zichtbaarheid en invloed, zoals assertiviteit, zelfvertrouwen en je eigen overtuigingen.
 • De rol van non-verbale en verbale communicatie en de impact van congruentie op je zichtbaarheid.
 • Diverse technieken om zelfstandig meer zichtbaar te worden en invloed te vergroten, zoals ruimte innemen, overtuigingskracht en effectief communiceren.
 • Delen van (en oefenen met) concrete technieken, handvatten en tools op het gebied van zichtbaarheid en invloed.
 • Bepalen en vastleggen van de next step vanuit deze training.

Naast deze punten heeft deze training een paar vaste blokken, zoals bijvoorbeeld een plenaire opening, veel ruimte voor praktijkoefeningen, een Q&A en een afsluiting. Daartussen zijn er voldoende pauzes.

Resultaten van de training

We werken in deze training aan de volgende resultaten. Deze kunnen wijzigen op basis van o.a. de duur van de training en jullie behoefte.


 • Je hebt een goed begrip van de theorie over zichtbaarheid en invloed en welke factoren daarin een rol spelen.
 • Je leert technieken om zelfverzekerder en zichtbaarder te worden, waardoor je meer impact kunt maken en resultaten kunt behalen.
 • Je ontdekt hoe je negatieve gedachten ombuigt en je toegevoegde waarde kunt benadrukken, wat leidt tot meer zelfvertrouwen.
 • Je krijgt inzicht in je eigen kracht en leert hoe je vanuit deze kracht kunt handelen, waardoor je meer kansen ziet en grijpt.
 • Je hebt de kennis en praktische handvatten om de inzichten zelfstandig toe te passen in de werkpraktijk.
 • Je hebt een concrete next step voor na de training gedefinieerd

Voor de training inventariseren we jullie specifieke leerbehoefte. Afhankelijk van de uitkomst kunnen de inhoud en resultaten anders worden ingestoken. Dit stemmen we in samenspraak af.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 & 4 uur€3.195,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 7 uur€3.895,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
MaatwerkIn overlegMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor een optimaal leerrendement is het essentieel dat de inhoud goed aansluit op jullie sitautie. We zetten daarom voor de training samen een aantal stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Als je enthousiast bent over de offerte gaan we de samenwerking aan. We starten dan met de inventarisatie. Hierin vragen we nog meer uit over jullie situatie en leerbehoefte.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is alles afgestemd? Dan kan de training plaatsvinden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Over de trainer

Deze incompany training wordt gegeven door een van onze gespecialiseerde trainers.


We werken met meer dan gespecialiseerde 20 trainers, ieder met zijn of haar eigen expertise. In de periode voordat de training wordt uitgevoerd maak je uitgebreid kennis met de trainer die jullie training verzorgt. Zo weten we zeker dat hij of zij echt álles weet van jullie situatie en leerbehoefte.

Een selectie van onze trainers vind je hieronder. Wil je alle trainers zien? Bekijk dan dan onze Over ons pagina.

Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: Vanaf 4 uur tot 2 x 7 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland


Voertaal: Nederlands of Engels

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 klantcijfer

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.