Chat with us, powered by LiveChat

Incompany training

7 eigenschappen voor een vitaler leven

Home » Alle trainingen » 7 eigenschappen voor een vitaler leven

Incompany training 7 eigenschappen voor een vitaler leven

Iedereen wil vitaler leven. Want als je meer energie hebt, haal je veel meer uit je werk en je privéleven. Maar het is niet altijd even makkelijk om dat ook echt te realiseren. Zo weten sommigen niet hoe ze een vitalere levensstijl kunnen krijgen. En hebben anderen hier onvoldoende motivatie voor. Hoe het bij jou ook zit: we helpen je graag op weg.

Zakelijke training over vitaler leven: Wij geven je de 7 eigenschappen voor een vitaal leven op een presenteerblaadje

Tijdens deze incompany training leren we je hoe je weer controle over je leven krijgt. Zodat je weer de baas wordt over je agenda, meer resultaten boekt, meer rust ervaart en aan de slag kunt met de zaken die er voor jou toe doen. We vertellen je welke eigenschappen je nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen. Hierbij gaat het om dingen als zelfonderzoek, duidelijke doelen stellen, goede plannen smeden, heldere communicatie en doeltreffendheid.

Wil jij ook aan de slag met de 7 eigenschappen waarmee je kunt werken aan een vitaler leven? Dan is dit echt een training voor jou. Hieronder lees je wat je precies kunt verwachten.

Inhoud van de training

De punten hieronder geven een indicatie van deze training. Het uiteindelijke programma wordt afgestemd op jullie situatie.


 • We laten zien welke voordelen vitaler leven allemaal heeft.
 • Wie ben je? Leef je al vitaal? Wat wil je realiseren? Op welke vlakken wil je jezelf bijvoorbeeld verbeteren? En hoe ga je dat voor elkaar krijgen? Samen gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen.
 • Hoe jij omgaat met mensen heeft veel impact op je vitaliteit. Daarom zoomen we in op het onderwerp ‘interactie’.
 • Uiteraard gaan we in op de 7 eigenschappen voor een vitaler leven. In verschillende opdrachten en spellen ga je daar vervolgens mee oefenen.
 • We laten je zien hoe je de 7 eigenschappen in de praktijk kunt brengen. En leggen meteen vast wat jij vanaf morgen direct anders gaat doen.
Resultaten van de training

We werken in deze training concreet toe naar de volgende resultaten.


 • Je weet hoe je aan de slag kunt met de 7 eigenschappen. Hierdoor krijg je meer controle en een vitaler leven.
 • Je weet hoe je in elkaar steekt en wat je nodig hebt om je prettig te voelen.
 • Je wil liever vandaag dan morgen al bepaalde zaken in je leven verbeteren, omdat je nu precies weet hoe je dat voor elkaar gaat boksen.
 • Je weet hoe je jouw doelen kunt bepalen én behalen.
 • Je communiceert beter met de mensen in je omgeving en zorgt zo voor meer onderling begrip.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Sylvie

Sylvie is een energieke, ervaren facilitator die gelooft dat iedereen ongebruikte potentie heeft én dat we allemaal onze eigen blindspots hebben.  Die potentie probeert ze in de trainingen die ze voor Incompany Trainer organiseert te ontdekken en benutten.

Sylvie heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer binnen grote corporates in het bedrijfsleven. Daarnaast is ze in 2011 gecertificeerd als internationaal facilitator van het wereldbekende programma ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’. Haar kennis en ervaring zet ze in om van iedere training een succes te maken. Met altijd een vleugje humor. Er wordt dus hard gewerkt, veel geleerd en vaak gelachen!

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het leerrendement is het belangrijk dat de training zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Daarom doorlopen we vóór de training een aantal belangrijke stappen:

 1. Nadat we jullie aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in om kennis te maken en om de aanvraag te bespreken. Dat kan zowel digitaal als op locatie. Na het gesprek maken we een offerte voor je op.
 2. Enthousiast over de offerte en gaan we samenwerken? Heel fijn! We sturen je een digitaal inventarisatieformulier op, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie behoefte. We sturen je een concept programma op zodat je nog eens kan kijken of de inhoud in orde is. 
 4. Is het programma akkoord? Dan kan de training georganiseerd worden. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze die gebruikt wordt tijdens een incompany training is erg belangrijk voor het resultaat. Dit kan je verwachten:


Tijdens deze training werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die deelnemers zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze trainingen een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

We sturen je graag een geheel vrijblijvende offerte. Je ontvangt hem binnen 48 uur.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze incompany training volgen?

Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We kwamen al bij meer dan 150 klanten over de vloer. 😍
Dit is hoe zij onze samenwerking ervaren:

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij zoeken vaak trainingen die onze leden helpen om te kunnen ontwikkelen. We werken vaak met Incompany Trainer door het brede aanbod en de goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Incompany Trainer geeft al 2 jaar trainingen aan onze collega’s. Het aanbod is divers en de communicatie is erg duidelijk en snel, zowel voor de training als daarna.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Wij hebben bij deze partij een training over Complimenteren gevolgd. We hebben een mooie, leerzame en inspirerende dag gehad. De feedback van onze deelnemers was ook erg positief.

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Incompany Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Het is altijd een fijne partner om mee samen te werken. Snel schakelen, snel contact en ze denken goed met je mee.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

We werken vaak samen met Incompany Trainer voor events bij onze klanten. Wij doen dan de catering, zij een of meerdere trainingen. We zijn altijd erg tevreden over hun bijdrage.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Incompany Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze incompany trainingen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@incompanytrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3623.